Jump to content


Multiple Login Error


3 replies to this topic

#1 Guest_Wib_*

  • Guests

Posted 22 August 2008 - 01:32 AM

Hi I have installed the livezilla and I did this

-Run Livezilla serve admin to create a new server
-I extracted the files to a local folder and uploaded the archives to the server where the domain is
-Run Livezilla serve admin and create the code link
-Uploaded the archive that contains the links so that I press the button for the online support and chat


When I login to the Livezilla client in order to chat with the visitors it doesn´t remain connected, do I need to do anything else?. Does this software need a database to be created?

I thank you for your help.

#2 Derek Punzova

    Support Team Member

  • Moderators
  • 6181 posts

Posted 22 August 2008 - 06:13 AM

Are you able to logon?
Which error do you get?
Which Version of LiveZilla do you use?

Maybe you start a Live Chat with me these days.
- If you like to suggest a new feature, please click here.
Kind Regards,
Derek

#3 Guest_Wib_*

  • Guests

Posted 22 August 2008 - 07:24 PM

Hi , yes it connects but after a few seconds it disconnects, I have installed the two newest version, but the problem remains. The error that appears is the logins process is running so that I cannot chat until the process completes, after that it login and after log off

I would appreciate your help

#4 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3859 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 19 September 2008 - 03:37 AM

Hello Wib,

I am sure that we can fix that.

Please come to a Live Chat with me or Derek these days.

OR

Register here and send me or Derek a private message. We need the installation URL and your administration login (+password) to find out whats wrong.

That would help to make LiveZilla better. Thank you.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users