Jump to content


Joomla Problem / Part of code is visible


7 replies to this topic

#1 gregy1403

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • LocationCelje, Slovenija

Posted 02 January 2010 - 04:30 PM

Hi

What could be wrong if i generate a code and paste it to my Joomla HTML part.

Part of code is not generated on pages and is visible http://www.balonarstvo.com/joomlaq/ look at the right part of the site. I generetaed xhtml .. also tried html .. no luck

Thank you

P.s. if i delete that code i won't receive visitors area and stuff in my client

#2 Derek Punzova

    Support Team Member

  • Moderators
  • 6181 posts

Posted 03 January 2010 - 10:12 AM

Quote

Part of code is not generated on pages and is visible http://www.balonarstvo.com/joomlaq/ look at the right part of the site. I generetaed xhtml .. also tried html .. no luck
The code is not embedded correctly. The line breaks have been removed from the code, that cannot work.

If you don't know how to add HTML/Javascript, this mod may help you: http://extensions.jo...ns/5435/details
- If you like to suggest a new feature, please click here.
Kind Regards,
Derek

#3 gregy1403

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • LocationCelje, Slovenija

Posted 03 January 2010 - 12:50 PM

i have tried other HTML extensions .. and embedeed code in html not in WYSIWYG.

#4 gregy1403

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • LocationCelje, Slovenija

Posted 03 January 2010 - 01:04 PM

this is the code generated by Link Generator

LiveZilla Live Help

it is embedeed in html source format
[attachment=0]html_source.gif[/attachment]

#5 Derek Punzova

    Support Team Member

  • Moderators
  • 6181 posts

Posted 03 January 2010 - 01:18 PM

1.) Use XHTML
2.) Don't remove the line breaks
3.) Have a look at your own screenshot, the HTML code in the "HTML Source Editor" box has been changed (
has become <div>). Compare it with the code from the LiveZilla Generator.

This is not a bug and has nothing to do with LiveZilla so I will move the thread into the installation area. Maybe others (with more joomla experiences) may help you out.
- If you like to suggest a new feature, please click here.
Kind Regards,
Derek

#6 gregy1403

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • LocationCelje, Slovenija

Posted 03 January 2010 - 01:41 PM

thank you very much. I can see now that this is a joomla bug i guess, cause it is not "converting" source code correctly. I'll try with other html extensions and report here for possible problem that other might have with this.

Thank you

#7 gregy1403

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 posts
  • LocationCelje, Slovenija

Posted 03 January 2010 - 01:50 PM

Found nice and simple extension that does what it should :)

http://extensions.joomla.org/extensions ... dules/2861

Thanx again for help!

#8 Guest_nilay_*

  • Guests

Posted 13 March 2010 - 12:32 AM

This is not a Joomla "bug".

It is because you have set your default editor in Joomla's global configurations to be TinyMCE (a WYSIWYG editor).

The default action of the WYSIWYG editor is to convert what it sees as code and escape characters to make readable text.

You don't need any plugins or other extensions to make this work. Just go into your global configuration and set "Default WYSIWYG Editor" to "No Editor".

Create a new custom HTML module in the position you want and when you paste in your Livezilla code, it will not be converted and will work OK.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users