Jump to content


client error when try log AQXX7CEI8


1 reply to this topic

#1 Guest_Impactoweb_*

  • Guests

Posted 03 December 2008 - 03:33 AM

Hello,

i have a problem, in somes pcs , when try enter, but i made test server appear perfect, only when log me
in win xp sp3
framework 3
mdac 2.8

this its an error

ExecuteReader: la propiedad Connection no se ha inicializado. AQXX7CEI8

en System.Data.OleDb.OleDbCommand.ValidateConnection(String method)
en System.Data.OleDb.OleDbCommand.ValidateConnectionAndTransaction(String method)
en System.Data.OleDb.OleDbCommand.ExecuteReaderInternal(CommandBehavior behavior, String method)
en System.Data.OleDb.OleDbCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior)
en System.Data.OleDb.OleDbCommand.ExecuteReader()
en SPAUN.Database.OleDb.SimpleMdb.Query(String _Query)
en LiveZilla.DatabaseControl.GetLastReception()
en LiveZilla.Ratings.ApplyDataControl()
en LiveZilla.MainForm.LogOnFinal(Object _validationResult)
en LiveZilla.MainForm.ProcessListenResult(ServerPostConnection _postConnection)


please help,

regards

#2 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3828 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 03 December 2008 - 08:58 AM

Please have a look at your personal folder, there should be a folder named LiveZilla containing several *.mdb files. Please move these files (don't delete them) to another location and try again. If its still not working please check your registry which MDAC Version you have installed.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users