Jump to content


Floating Button issues in 7.1.07/8


3 replies to this topic

#1 paulking

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 09 October 2018 - 07:29 AM

Hello,

We have just tested the upgrade from 7.0.6.0 to 7.1.0.7 on our test instance and have found a couple of issues both with the floating buttons...

1) Floating buttons can't be set as dynamic links, tested with new and existing links.

2) The position of the floating button can't be consistently set:-

If we label the grid positions as 1-9 i.e.

1 | 2 | 3
---|----|---
4 | 5 | 6
---|----|---
7 | 8 | 9

If we set the position to each grid position, below are the results of where the icon actually appears.

4 | 4 | 4
---|---|---
4 | 5 | 6
---|---|---
7 | 8 | 9

Essentially any selection on the top row seems to make the icon appear in the middle-left position (position #4).

This is reproducible in the admin preview and on the target web page.

#2 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3616 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 09 October 2018 - 12:13 PM

Hi,

Thanks for bringing this to our attention.

We will try to fix this issue asap.

#3 paulking

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 October 2018 - 12:42 PM

Update.

I rolled back the update from backup and applied an older version 7.0.8.9 and am still seeing the same issues.

#4 paulking

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 October 2018 - 02:44 PM

Update #2

Rolled back again and started updating to each incremental version after our current version (7.0.6.0) testing the floating button behaviour as I went.

7.0.7.0, 7.0.7.1, 7.0.7.2 where OK, however we hit 7.0.8.1 the dynamic code option is locked out and the button position is behaving as described above.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users