Jump to content


No flags in version 7.1.0.6

flags

6 replies to this topic

#1 Dominio y Hosting

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • LocationPeru

Posted 10 September 2018 - 01:43 AM

After update to 7.1.0.6 the flags are gone.

#2 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3808 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 10 September 2018 - 06:03 AM

Hi,

is geo tracking working?

Please make sure that PHP Phar support is activated on your server.

Cheers.

#3 Dominio y Hosting

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • LocationPeru

Posted 10 September 2018 - 03:41 PM

As you see in this picture:
https://farm2.static...19eb084e4_o.jpg
After the update, flags are gone, only the flag of my country works.

I am using php 7.1 with phar enabled, see picture:
https://farm2.static...bde58bb9b_o.jpg

After checking in the homepage, I noticed the phar error, son I changed to php 7 and the phar error in homepage, went away.
Even so, with php 7 and no phar error, the flags are gone.

I will reinstall, and see what happens, because I upgraded with php 7.1 installed..

#4 Dominio y Hosting

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • LocationPeru

Posted 03 November 2018 - 05:43 PM

The flags fixed and started to show when I downgraded from php 7 to php 5.6.

Hope you can investigate this issue.

For now I will keep using php 5.6 because I like the flags, but php 7 is desired due to his performance improvements.

#5 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3808 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 05 November 2018 - 01:15 PM

Can you try to update to LiveZilla 7.1.0.9?

This is not a general issue, LiveZilla 7.1.x runs fine with both, PHP 5.6 and 7.1.

Cheers.

#6 Dominio y Hosting

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 posts
  • LocationPeru

Posted 17 November 2018 - 09:58 PM

it was the suhosin.

I read that suhosin was a great antihack measure, so I activated suhosin in my php version - cPanel and.. voila! the flags were gone! I deactivated suhosin and the flags were back.

Could you investigate that?

I read that suhosin is important for server security, so i would like to use it.

#7 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3808 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 19 November 2018 - 03:04 PM

Quote

I read that suhosin is important for server security
There was no suhosin update for years, we consider suhosin as dead and don't support it any longer.

Cheers.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users