Jump to content


Operator can`t login


4 replies to this topic

#1 JoeS

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 02 July 2018 - 08:21 AM

Hello,

I have a problem with a new operator, i added the Operator with LDAP Auth.

If he trys to login, immediately he got a message that he logged out by another operator, even if its no other operator logged in.

The lizenz is for 10 operators, with the newone we are only 7 operators, no bots are configured!

The logfiles from the client are empty!

#2 JayMan

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 17 July 2018 - 03:34 PM

I'm getting the same thing on mine 7.1.0.3
Unlimited, it's letting some people on but not new logins.

#3 JayMan

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 17 July 2018 - 03:36 PM

In the DB the password field isn't be populated for these new users even when it looks like they are logged in but then booted out.

#4 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3566 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 18 July 2018 - 07:32 AM

Hi,

Thanks for bringing this to our attention. Unfortunately, this is not a known issue and I can't reproduce the problem.

We would need to have access to an affected installation. Please create a ticket on our website and reference this topic.

Cheers.

#5 JayMan

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 18 July 2018 - 03:24 PM

Before I open a ticket I am going to try a few things on my side overnight tonight and see it I can fix it. I suspect it may be PHP LDAP but we shall see.





2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users