Jump to content


PHP error in 7.1.0.0


8 replies to this topic

#1 csnorbert

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 03 May 2018 - 12:40 PM

Hi,

I ran an update to 7.1.0.0 and broken (at the SQL table update phase), then I make a clean new install, and this is the error when I try to log in:

Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/httpd/html/......../_lib/objects.stats.inc.php on line 1125

The line 1125 is:
$tags = [];

The broken update drop this error early in the Apache log too, when I look back now.

PHP version: 5.3.3

#2 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3616 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 03 May 2018 - 12:46 PM

Hi,

Thanks for the Info.

It's related to your PHP version, we will fix that asap. Can you update to PHP 7?

If not, please let me know.

#3 csnorbert

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 03 May 2018 - 01:32 PM

Because of another program running on the server, it's not a simple to upgrade the PHP, so I just want to upgrade in the distant future.
It would be a good fix to work now.
Thank you.

#4 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3616 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 03 May 2018 - 01:43 PM

Please try this setup.

Thanks.

#5 csnorbert

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 03 May 2018 - 08:43 PM

This works, thank you!
I will upgrade PHP as soon as possible.

#6 csnorbert

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 18 May 2018 - 10:49 AM

The new 7.1.0.1 version will drop error again, when I install on PHP 5.3.3?

#7 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3616 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 18 May 2018 - 11:41 AM

No, the changes are included in 7.1.0.1 and any other future release.

#8 csnorbert

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 18 May 2018 - 03:38 PM

Thank you!

#9 iTeks

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 11 August 2018 - 10:03 PM

I am getting an error: Error: LiveZilla code does not exist even though I replaced the old code with the new code in the homepage.
I've created a new SQL database and re-install/configured as new instance of LiveZilla but same error message.
I tried to search that error in the forum but keep getting errors due to search words being too short or not allowed - geez

Any help would be greatly appreciated





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users