Jump to content


After Update Chat bubble gone

chat bubble

5 replies to this topic

#1 Granwille

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • LocationNamibia

Posted 22 February 2016 - 10:17 AM

Hi I just did a server update and client update of LZ, and for some reason my chat bubble is missging on the site, however the integration code is there were it used to be and it 100% before...
Please help.

#2 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3193 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 22 February 2016 - 12:31 PM

Hi,

This could help:

1.) Clean the cache of your browser
2.) Troubleshoot your install: https://www.livezilla.net/support/en/
3.) Create a new chat button code and see if that works

#3 Granwille

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • LocationNamibia

Posted 22 February 2016 - 01:45 PM

I am such an idiot, clearing cache did the trick, thank you very much

#4 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3193 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 22 February 2016 - 03:05 PM

Perfect! :)

#5 Granwille

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 posts
  • LocationNamibia

Posted 21 June 2017 - 07:20 AM

Hi,

I recently updated to the new version 7.0.4.1, and once again my chat bubble is gone. Yes I cleared cache a million times and yes I checked the logs and there were nothing. The installation was done right. However I went ahead and inspected the sites elements and found a javascript error which I believe is the reason to this:

=====================================================================================

chat.domainname/resource.php?t=js&1=jscript/jsglobal.min.js&2=jscript/jsbo…n.js&3=jscript/jstrack.min.js&4=overlays/chat/jscript/jsextern.min.js:2306 Uncaught ReferenceError: lz_ovlel is not defined
at lz_tracking_add_overlay_chat_v2 (chat.domainname/resource.php?t=js&1=jscript/jsglobal.min.js&2=jscript/jsbo…n.js&3=jscript/jstrack.min.js&4=overlays/chat/jscript/jsextern.min.js:2306)
at server.php:1

=======================================================================================

Can someone please assist?

#6 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3193 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 21 June 2017 - 08:18 AM

Never heard about this error.

According to error message you get, your chat button code has been deleted from the Link Generator or is somehow broken.

Quote

3.) Create a new chat button code and see if that works






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users