Jump to content


After migrating to another server reports disappeared

migrating reports

2 replies to this topic

#1 leandromesquita

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 25 June 2015 - 11:57 AM

After making the migration from Livezilla to another server, reconfigure and everything worked normally, but the reports do not appear in reports tab, or the web version or the desktop version.

In the copy process we migrate both database as well as all of the FTP files. Including the Stats folder where the report files.

I've done the deactivation and reactivation of the option premium reports with the respective security key, but still not worked.

I await a return.

#2 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3236 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 25 June 2015 - 12:42 PM

Here you go:
http://www.livezilla...ports-available

Guess you missed to configure file permissions correctly.

Cheers!

#3 leandromesquita

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 30 June 2015 - 02:33 PM

The error was that:

LiveZilla statistics and reports must be enabled.
(Admin Server -> Server Configuration -> Licensing / Premium -> Settings -> Advanced -> Enable)

This option was disabled.

I enabled and the reports appeared, the old until the date of migration and reports today.

But the dates reports after migration to today's date it seems that were not generated.

The period in which the option was disabled did not generate the reports.

I can generate them now?





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users