Jump to content


Errors: server url wrong, server not working, System version less than v1,v2


2 replies to this topic

#1 pillai86

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 11 November 2017 - 09:22 PM

I have this perfect server:

1. https enabled
2. visitor monitoring enabled.
3. no chats attended and only a single user
4. used only to redirect chats using the offline option.
5. one login is always online and no changes made.
6. no logs, lots of free space
7. upgraded to php7 and no change.
8. Tried updating the server and it still gives the same error.

I get the below error:

The server response had an invalid structure. Either the Server URL is wrong (presumably) or the server is not working properly.

value cannot be null. Parameter name:v1 at System.Version.op_LessThan(Version v1, Version v2) at LiveZilla.Admin Wizard.Process Authentication(String Response))

#2 pillai86

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 11 November 2017 - 10:34 PM

I refreshed the files with the same database and it does not work.

It is an sql issue. How can this be fixed?

#3 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3303 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 13 November 2017 - 12:22 PM

Hi,

Quote

7. upgraded to php7 and no change.

According to the error message, you are still using the outdated 6.x client software. Please try to sign on using the web console in your browser or use one of the 7.x APPs.

That should work.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users