Jump to content


Report Email Blank with empty .txt attachment


3 replies to this topic

#1 wheech

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 24 May 2017 - 04:36 PM

hi... I have setup to email the reports daily / monthly / yearly. However all I get is a blank email and a blank .txt attachment.
the reports are being created fine and I can view plenty of history and see the files on my linux server. All correct permissions 777 have been checked etc.
I am at a loss to understand why the reports are not being sent.
I am on Livezilla 6.2
Thanks,

#2 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3190 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 25 May 2017 - 11:10 AM

Hi,

Did you configure a SMTP account to send emails? If not, please try that.

Did you check the logs as suggested?

#3 wheech

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 26 May 2017 - 09:29 AM

Thanks for coming back to me.
The logs are all OK. no mention of any email related issues or current problems.

I did find a check box that was not selected in 'server configuration / server / emails /' "Operators can view incoming html emails". I checked this and will find out tomorrow if this makes any difference? Unless you tell me it has nothing to do with the viewing of reports email.
This is an ubuntu server and I am using php mail which for all other livezilla emails works great... i.e. sending of chat transcripts etc.is not a problem and works great.
To install smtp will be very difficult due to company policies.

Any other ideas please?

#4 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3190 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 26 May 2017 - 10:23 AM

Install SMTP?

You actually just need to configure an SMTP account in your server configuration:

Server Configuration -> Emails





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users