Jump to content


* Solved* Showing Offline and can't clear last message from 'Leave Message'


2 replies to this topic

#1 Ian

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationChatteris, Cambridgeshire

Posted 19 April 2017 - 09:46 PM

I'm having a struggle so hope you can help.

I have recently updated to the latest version and everything worked fine until tonight, the main problem is that I'm showing offline on the Graphic Buttons when I'm not, and also in 'Leave Message' Live Chat, I can't get rid of the test message I entered which has been recorded as a missed chat 'waiting for an operator'.

The two things I have done which might of had an effect were, deleteing the German Language option and I changed the operators fullname.

Any ideas or would a fresh install be the way to go?

Cheers

Ian

















Attached Image: livezilla.jpg

#2 Patrick Keil

    Administrator

  • Administrators
  • 3000 posts
  • LocationSingen, Germany

Posted 20 April 2017 - 06:56 AM

Hi Ian

I checked your installation and I can't see the test message, I guess it's from your cookie. Visitors can't see it.

As for the other issues, did you check the logs for error messages?

https://www.livezilla.net/support/en/

#3 Ian

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • LocationChatteris, Cambridgeshire

Posted 20 April 2017 - 06:31 PM

Hi Patrick,

Thanks for the speedy response, it's all sorted now, I repaired to database and it did the trick.

Cheers

Ian





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users